sigla-phi-hub-finala
ANYWHERE, EVERYWHERE, ANYTIME
OK

Indiferent unde te afli pe glob, in mijlocul naturii vei gasi un mod de a impartasi printr-un cuvant sau un mesaj frumusetea acesteia de la rasarit pina la apus.

Te simti pierdut in mijlocul marii? Poti comunica si solicita sprijin celor care te pot ajuta.  A face parte dintr-o echipa inseamna implicare si poti ajuta membrii sai si pe cei din jur daca esti pregatit si detii un mic comunicator prin satelit care impreuna cu aplicatia Everywhere de pe telefonul tau te contecteaza oriunde pe glob, intotdeauna. 

  

Aplicatia EVERYWHERE te conecteaza prin dispozitivul EVERYWHERE inReach Mini by Garmin oriunde in lume , in orice moment cu membrii echipei tale sau cu cei dragi.

Planifica o calatorie oriunde pe glob, in zone slab populate sa te bucuri de maretia naturii alaturi de membri echipei tale si vei fi in siguranta avand cu tine pe linga un telefon si un mic dispozitiv Everywhere inReach Mini pentru a comunica prin satelit in orice situatie, oriunde in lume. Noi te ajutam sa fii conectat in permanenta.

pf-e46caee5--HUBweb
pf-43c3c5b5--polygongeofencesweb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *